Artiesten

Iluna Lee

Iluna Lee

Al 9 jaar behoort deze all-round artieste tot de vaste gezichten van dit gezelschap.
Dit seizoen brengt zij een zuiderse flamenco zigeunerin ten tonele en natuurlijk is het komische genre weer sterk aanwezig. Iluna is één van de opvallendste en meest besproken artiesten die naam maakte in deze wereld, vooral door het feit dat ze gekroond werd tot Miss Travestie België 2011. Een titel die haar carrière internationale mogelijkheden gaf. Hierdoor valt Iluna niet alleen vaak te bewonderen in onze buurlanden, ook Mykonos en New York staan ondertussen op haar cv. Vanaf heden is de artistieke leiding van onze shows ook één van haar taken. Een job die ze met veel gedrevenheid en passie uitvoert. Als leading lady van The Sparkling Diamonds is ze van plan het werk van haar voorgangers alle eer aan te doen... The sky is the limit !

 

 

Tiky Bayo

Tiky Bayo

Als één van de oprichtsters van dit gezelschap is ze al 10 jaar lang het gezicht van The Sparkling Diamonds. In 2006 werd zij verkozen tot Miss Travestie België. Voor velen is zij de underdog in deze showbizz. Ze valt dan ook heel terecht onze meest speciale en excentriekste verschijning te noemen. Tiky heeft een voorliefde voor originele looks en speciale hoofdtooien. Dit toch steeds in een commercieel en smaakvol jasje. Dit seizoen was ze enorm gemotiveerd en heeft ze uren gespendeerd in onze repetitie ruimte, dit resulteerde in een fantastische Disco inferno en een Jessy J medley die je van je sokken blaast !

 

 

Tiky Bayo

Farah Night

Zes jaar geleden kwam komeet Farah Night en sloeg een grote krater in de harten van onze entourage en publiek !
Het woord “spectaculair” had even goed haar bijnaam kunnen zijn ! De meest spectaculaire shownummers worden dan ook daar haar verzorgd. Ook dit seizoen zijn naar goede gewoonte de torenhoge verenkragen en lichtgevende kostuums opnieuw van de partij. Daarbovenop herontdekte Farah zichzelf door een look-a-like act van Shirley Bessey neer te zetten. Een prestatie waar ze niet alleen vriend en vijand mee verbaasde, maar waar ze vooral het grote publiek wist mee te ontroeren.
Farah heeft een grote gedrevenheid om te bereiken wat ze wil. Hierdoor behaalde ze al meerdere miss-titels waaronder Miss travestie België 2008. Ze is ook de enige Belgische miss die er in slaagde een top-3 plaats te behalen op de internationale versie.

 

 

Bamby Licious

Bamby Licious

Ondertussen het derde seizoen in ons midden en wat een ongelooflijke evolutie heeft deze artieste gemaakt. Puur amusement om deze dame aan het werk te zien, ook achter de schermen is het altijd hilariteit met Bamby er bij. Ze heeft een echt moederhart en zorgt dan ook steeds dat al haar collega’s niets te kort komen. Ook speelt Bamby een heel grote rol in de organisatie van onze evenementen. Ze is dan ook niet meer weg te denken in het Sparkling Diamonds team.
Ambiancenummers en komische acts zijn haar grootste troeven. Met haar sympathieke uitstraling verovert ze dan ook ieders hart. Daar bovenop is ze nog steeds een ijzersterke danseres die voor niemand hoeft onder te doen.
Dit seizoen brengt ze opnieuw hilarische acts en ook alle stoelen aan de kant voor een fantastische country party medley.

 

 

Danity Grace

Danity Grace

Na 10 jaar Sparkling Diamonds was er nog eens nood aan een verjongingskuur in ons team ! En jong zijn is absoluut iets wat deze pittige artieste meer dan belichaamd. Deze spring in ’t veld startte haar showbizz carrière als danser. Deze danservaring wist haar goed van pas te komen op de Miss Travestie België verkiezing 2014 waar ze de eerste plaats wegkaapte. En nu leveren ze haar een vaste plaats op tussen The Sparkling Diamonds.
Danity is een bloedmooie, sexy verschijning , die menig mannenhart op hol weet te doen slaan met hier en daar een streepje smaakvol bloot. Men kan haar vaak bewonderen in de grote en kleine discotheken in ons Belgenlandje. Een ware beroemdheid in het uitgaansleven. In onze producties bewijst Danity een klassevolle all-round artieste te zijn die vooral het jonge moderne genre voor haar rekening neemt. Dit seizoen brengt ze een ijzersterke Chearleader medley ten tonele, als ook de grote schoonheid uit de Egyptische oudheid "Cleopatra" doet ze alle eer aan.

 

 

Lee Dancers

Ons spektakel is pas compleet wanneer wij de mogelijkheid hebben er ons eigen dansgezelschap aan toe te voegen.
Onze mannelijke casanova's zijn niet alleen een streling voor het oog , ze staan ook in voor perfect synchroon gedanste professionele routines, dit steeds in samenspel met onze travestie artiesten. Dankzij de creativiteit en exclusiviteit van onze choreograaf Alex worden de acts naar een zeer hoogstaand niveau gelift.

JADCO sound & light

En zoals elke professionele showproductie hebben ook wij een eigen technisch team achter ons staan. Onder leiding van Anneke Van Der Steenen en Dirk Lootens wordt er gezorgd voor spectaculaire decors, een adembenemend lichtspektakel en optimale muziek kwaliteit. Ook kunnen zij steeds via ons mee gehuurd worden. Gaande van bediening tot een totaal licht- en geluidsspel. Wij proberen steeds op ieders vraag een passend antwoord te bieden. Met een mooie prijs-kwaliteit verhouding.